top of page

"PIPETIRAMO BREZ NAPAK" je naslov letošnje delavnice KEMOMIND v živo

Kalibracijski laboratorij KEMOMED, ki na slovenskem trgu obratuje od leta 2005, je akreditiran pri Slovenski akreditaciji pod reg.št. LK-022. V laboratoriju Kemomed smo zaposleni strokovnjaki z dolgoletnimi izkušnjami na področju kalibracij, podprti s certifikati o izobraževanju vseh večjih proizvajalcev volumetričnih naprav.


V sklopu KEMOMIND izobraževalnih dogodkov bomo letos v ŽIVO organizirali prvo delavnico o pipetiranju. Delavnica bo potekala v našem prenovljenem kalibracijskem laboratoriju ob upoštevanju PCT pogojev. Vabimo vse tiste, ki bi se radi naučili več o pravilnem pipetiranju, tehnikah pipetiranja ter izvedeli kako zmanjšati najpogostejše napake, ki se lahko zgodijo pri pipetiranju. Ob uspešnem zaključenem šolanju vsak udeleženec prejme certifikat podpisan s strani osebe, ki je v našem podjetju pooblaščena za kalibracijo. DELAVNICA BO POTEKALA V PROSTORIH PODJETJA KEMOMED.O.O. V LJUBLJANI

21.10.2021 od 9. do 14. ure ŠTEVILO MEST NA DELAVNICI JE OMEJENO NA 15 OSEB, ZATO JE NUJNO POTREBNO ODDATI SPLETNO PRIJAVO NA SPODNJI POVEZAVI!



110 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page