top of page

Wed, Nov 29

|

Ljubljana - Črnuče

Biotek - Live Cell Imaging Tips&Trics

Spoznajmo kaj nam omogočajo sistemi z avtomatiziranim načinom slikanja v 96 well plošči - Migracija -Invazija - Spremljanje tarčnih molekul - Rast celic in štetje

Registration is closed
See other events
Biotek - Live Cell Imaging Tips&Trics
Biotek - Live Cell Imaging Tips&Trics

Time & Location

Nov 29, 2023, 1:00 PM – 3:00 PM

Ljubljana - Črnuče, Brnčičeva ul. 31, 1231 Ljubljana - Črnuče, Slovenia

About the Event

Ta teden organiziramo delavnico v naših prostorih Kemomeda o Live Cell Imaging tehniki, kjer bomo razkrivali trike za slikanje živih celic z uporabo naprednih Biotek (part of Agilent) sistemov Lionheart in Cytation 5.

Spremljanje celic v realnem času ter avtomatizirano slikanje v 96 well plošči odpira vrata novim dimenzijam raziskav.

Na delavnici bomo zajeli naslednje teme:

  1. Predstavitev Biotek      Lionheart in Cytation 5 sistemov: Spoznajte napredne funkcije in zmogljivosti teh      inovativnih sistemov, ki omogočajo visoko ločljivo slikanje živih celic.
  2. Avtomatizirano slikanje      v 96 well plošči:      Poglobili se bomo v možnosti, ki nam jih ponujajo sistemi z      avtomatiziranim načinom slikanja v 96 well plošči. Spoznajte, kako lahko      ta funkcionalnost olajša vaše eksperimentalno delo in poveča učinkovitost      raziskav.
  3. Demonstracije: Sledila bo praktična      predstavitev uporabe GEN5 programske opreme za različne aplikacije,      vključno z analizo živih celic v realnem času.
  4. Strokovna predavanja: Naši izkušeni      strokovnjaki bodo delili svoje znanje z uporabo Live Cell Imaging tehnik v      raziskovalnem okolju.
  5. Mreženje in izmenjava      izkušenj:      Delavnica bo ponudila priložnost za povezovanje s kolegi raziskovalci ter      izmenjavo idej in izkušenj na tem področju.

Za udeležbo na delavnici se prosim prijavite preko spodnjega linka najkasneje do 28.11.2023

Pridružite se nam in odkrijte, kako lahko Biotek Lionheart in Cytation 5 sistemi, z avtomatiziranim načinom slikanja v 96 well plošči, izboljšajo vaše raziskave na področju živih celic.

Share This Event

bottom of page